×

INTERVIEW INTO BUSINESS

Met trots delen we dat Jobo de Bouwers is uitgelicht in de Herfst 2024 editie van INTO Business Leiden!

In het interview vertelt ons nieuwe driekoppige directieteam, bestaande uit Bas, Albert en Esther, over de dynamische samenwerking binnen het team en de diversiteit aan projecten waar we aan werken. Daarnaast delen ze onze ambities om verder te groeien, terwijl we ons blijven focussen op continue verbetering.

Een stuk uit het interview:

Officieus vormden ze al langer een team en waren de taken netjes verdeeld. Toch wilde het drietal graag een en ander toelichten. Eerst aan de collega’s, nu met dit artikel. “Dat past bij ons als bedrijf”, stelt Esther Audier. “We willen transparant zijn. Het voelde niet goed om het ongemerkt voorbij te laten gaan.”

Nieuwsgierig naar het volledige verhaal? Lees verder op pagina 32 tot en met 34 in het magazine of bekijk het artikel online.

Op zoek naar een betrouwbare en betrokken bouwonderneming? Dan bent u bij Jobo de Bouwers aan het juiste adres. Opgericht in 1975 is ons familiebedrijf thuis in nieuwbouw, renovatie, restauratie en verbouw.
Maar ook projectontwikkeling en herbestemming behoren tot onze activiteiten. Onze kracht? We komen afspraken na en hebben uitsluitend vakmensen met hart voor de zaak in dienst.

© Copyright 2024 Jobo de Bouwers